Utilitzem galetes per proporcionar-vos un millor servei. Continueu navegant si esteu satisfet amb això.

Acceptar

Projectes

Tots
  • Tots
  • Arquitectura
  • Bioarquitectura
  • Comercial
  • Concurs
  • Reforma

CASA CASSÀ DE LA SELVA

CASA VILAFANT

CASA SANT NARCÍS

CASA ULLASTRET

CASA L'ESCALA

DESPATX LAV

PARC DELS SENTITS

CASA LES PILES

MIMZ

PISCINA SILS

CARNISSERIA EUGENI GALÍ

GANESHA TRAVEL

OFICINES LÍBERE

BANYS ÀRABS

CASA DARNIUS

CASA LLORÀ

CASA AMER

EDIFICI HONG KONG

CASA SALT

HABITACIÓ SATÈL·LIT

LA VIL·LA DE CORÇÀ

ESCOLA CHIAPAS

MASIA CAN PLA

CASA CASSÀ DE LA SELVA

Ubicat al municipi de Cassà de la Selva, aquest habitatge entre mitgeres crea un espai confortable gràcies a l’àmplia aportació d’il·luminació natural a totes les estances a traves d’obertures a les façanes i a coberta.

Les cobertes vegetals concedeixen aïllament tèrmic i acústic, control de la humitat i un augment de la sensació de benestar.

L’energia solar tèrmica a través de plaques solars i la climatització mitjançant un pou canadenc que permet mantenir una temperatura agradable durant tot l’any.

Construcció

Cassà de la Selva, Girona

CASA VILAFANT

Ubicat al municipi de Vilafant, aquest habitatge juga amb la orientació per tal d’aprofitar al màxim la llum solar, a través de les grans obertures que predominen a les façanes.

Es busca la combinació perfecta entre funcionalitat i disseny. A través d’espais diàfans i fàcil accés.

Realitzat

Setembre, 2018

Vilafant, Girona

CASA SANT NARCÍS

Reforma d’un espai que busca recuperar els trets singulars de l’habitatge original.

Es creen estances que proporcionen sensació de confort i benestar mitjançant la combinació del color blanc de parets i sostres i de materials naturals amb colors de la terra, com l’argila i la fusta.

Realitzat

Agost, 2018

Barri Sant Narcís, Girona

CASA ULLASTRET

Disseny integrat a l’entorn mitjançant les formes i els materials utilitzats.

Crea un ambient agradable i saludable amb el predomini de materials naturals, caracteritzats per l’abundància de colors de terra.
Les parets de BTC regulen l’ambient, neutralitzen les radiacions i proporcionen confort tèrmic durant tot l’any.

Construcció

Ullastret, Girona

CASA L'ESCALA

Ubicat al municipi de l’Escala, aquest habitatge unifamiliar en cantonada crea un espai confortable a través de la reorganització dels espais i els materials utilitzats.

Es recupera una paret de pedra original que combina amb l’escala metàl·lica i la fusta.
Espais amplis i oberts, amb gran entrada de llum natural.

Realitzat

Març, 2019

l'Escala, Girona

DESPATX LAV

Creació d’un espai adequat a la filosofia i al pensament de Laboratori d’Arquitectura i Vida.

Per aconseguir un ambient benestant i saludable s’utilitzen materials naturals com la fusta, l’argila, la calç i blocs de BTC, que regulen l’ambient i proporcionen confort tèrmic durant tot l’any.

Realitzat

Abril, 2018

Girona

PARC DELS SENTITS

Ubicat dins l’àmbit del Parc de la Torre de Celrà, aquest projecte busca una connexió entre l’ésser humà i l’entorn natural.

Consta d’un camí sensorial de forma orgànica que representa les etapes de creixement, desenvolupament, aprenentatge i descobriment dels infants.
Aquestes etapes, formades per diferents tipologies de jocs, utilitzen elements naturals i reciclats, permeten un joc obert, creatiu, imaginatiu i aventurer.

Projecte

Celrà, Girona

CASA LES PILES

El disseny i ampliació de l’habitatge segueix les característiques de composició i estètiques de l’edifici existent.

Façanes amb presència de grans finestres que permeten gaudir d’il·luminació natural i proporcionen confort tèrmic a través de ventilació creuada.

Acabada amb coberta vegetal, que concedeix aïllament tèrmic i acústic, control de la humitat i un augment de la sensació de benestar.

Realitzat

Març, 2018

Les Piles, Tarragona

MIMZ

Creació d’una llar d’infants compatible amb la filosofia de MIMZ. Es busca establir un espai de creativitat, joc i criança a través del disseny de l’espai i dels materials utilitzats.

Predomina l’ús de la fusta natural o reciclada, amb colors naturals de la terra, que aporta confort i benestar. S’utilitzen blocs de BTC i argila, materials saludables i respectuosos amb el medi, que regulen l’ambient, neutralitzen les radiacions i proporcionen confort tèrmic durant tot l’any.

El pati està compost per zones enjardinades, pavimentades i zones de joc, que utilitzen materials reciclats i naturals.

Realitzat

Març, 2017

Girona

PISCINA SILS

Piscina desbordant adaptada a la topografia del terreny. L’aigua cau creant humitat i permet refrescar l’entorn proper.
Conforma el punt central del jardí, envoltant la zona de porxo i proporcionant un espai de temperatura agradable.
S’utilitzen materials naturals i saludables que tenen el mínim impacte en el medi ambient.

Projecte

Sils, Girona

CARNISSERIA EUGENI GALÍ

Reforma d’un espai comercial afí a la imatge de l’empresa.

S’utilitzen revestiments de fustes i paviment de parquet que contrasten amb el sostre blanc, proporcionant un espai agradable, còmode i confortable pel client.

Realitzat

Octubre, 2015

Girona

GANESHA TRAVEL

Creació d’un espai comercial en concordança amb la filosofia i ideologia de l’empresa.

El projecte original va variar després dels enderrocs, ja que valia la pena potenciar el nou espai descobert. Es va recuperar l’essència de l’antic local utilitzant materials moderns com l’acer i falsos sostres, combinats amb materials naturals com la fusta i l’argila.
Predomina una paret d’argila que proporciona un ambient confortable amb colors naturals de la terra. Aquest material és altament saludable, regula la humitat i el CO2 i és respectuós amb el medi ambient.

Realitzat

Octubre, 2015

Girona

OFICINES LÍBERE

Creació d’unes oficines en harmonia amb el pensament i filosofia de l’empresa.

Consta d’un espai totalment obert, amb un eix central tancat. Utilitza materials naturals de fusta i argila, combinats amb vegetació per proporcionar espais de treball agradables, i juga amb colors i llum creant sensació de calidesa i benestar.

Projecte

Vilobí d'Onyar, Girona

BANYS ÀRABS

Recuperació d’una part de l’antic hospital de Girona, situat fora de les antigues muralles, amb la finalitat d’ubicar-hi uns banys àrabs.

La idea es basa en els banys àrabs existents a la ciutat, on l’aigua i el benestar tenen gran importància.
La llum és un factor decisiu, que permet crear diversos ambients i zones, units per un recorregut que permet a l’usuari gaudir de l’espai, l’experiència i visualitzar l’entorn mentre es relaxa amb les aigües termals.

Idea

Girona

CASA DARNIUS

Idea d’espai obert que connecta les dues plantes a través d’un espai central on s’ubica l’escala i que realitza la funció de distribució.

Es proporciona il·luminació natural a totes les zones creant un pou d’entrada de llum en l’espai on s’ubica l’escala.

S’utilitzen materials de pedra i metall que recorden l’essència original de l’habitatge.

Projecte

Darnius, Girona

CASA LLORÀ

Situat a Llorà, en un paisatge muntanyós, es dissenya un habitatge que utilitza materials propis de l’entorn i remarca les vistes cap al campanar del poble i les muntanyes, que permeten una gran entrada de llum natural.

Es busca la unió i dualitat del cos de l’habitatge combinant principalment dos materials, la pedra i el morter, que s’uneixen formant un espai que permet la recollida i reaprofitament de l’aigua que baixa de la coberta.

Projecte

Llorà, Girona

CASA AMER

Antiga casa construïda amb pedra i situada al costat del Monestir Santa Maria d’Amer.

Planteja una reforma integral que permet recuperar l’essència i les característiques originals de l’edifici.

Es crea un espai que permet obtenir il·luminació natural fins a planta baixa mitjançant l’entrada de llum per coberta. Aquest espai es caracteritza per ser obert i hi predomina l’escala metàl·lica.

Realitzat

Juny, 2014

Amer, Girona

EDIFICI HONG KONG

Disseny basat en la dualitat entre dos volums.

El primer cos construït és habitable, gira per adaptar-se a les millors condicions ambientals i aconseguir l’energia suficient per poder produir electricitat per al propi consum.

L’altre cos està format per plataformes amb vegetació, que constitueixen el pulmó de l’edifici aportant aire fresc i pur.

Idea

Hong Kong, Xina

CASA SALT

Disseny d’un espai organitzat en diferents nivells desenvolupat verticalment, a causa de les reduïdes dimensions en planta.

L’escala central organitza l’espai i funciona com a pou de llum natural, que proporciona il·luminació a tots els espais interiors.

Projecte

Salt, Girona

HABITACIÓ SATÈL·LIT

Disseny d’un espai diàfan polivalent capaç de proporcionar les àrees necessàries d’un habitatge en un espai molt reduït.

Es crea una “caixa” de zinc col·locada dins l’espai anteriorment destinat a terrassa coberta. Dotant-la d’una gran obertura que permet l’entrada de llum natural necessària, proporcionant una major sensació d’amplitud.

El material utilitzat en la façana existent, ens permet l’envelliment del cos amb el pas del temps.

Realitzat

Agost, 2013

Sant Gregori, Girona

LA VIL·LA DE CORÇÀ

Antic restaurant situat a la carretera de la Bisbal.

Es tracta d’una reforma i ampliació que recupera espais perduts antigament, actualitzant-los i modernitzant-los per crear zones funcionals.
Es busca la connexió entre la pedra original i materials moderns, que es complementen per tal de crear espais més agradables.

Realitzat

Febrer, 2012

Corçà, Girona

ESCOLA CHIAPAS

Proposta per la construcció d'una escola a la ciutat de San Cristóbal de las Casas a Mèxic.

Composta per una aula, un taller, una infermeria, una sala de gimnàs i un habitatge particular per als propietaris.

El solar es caracteritza per una gran pendent, envoltat per un bosc dens. La idea es basa en la construcció de volums de dimensions reduïdes, a fi d'adaptar-se a l'entorn i produir un menor impacte ambiental. Els diferents volums s'unificaran amb un recorregut que permet accedir a la cota superior de la parcel·la mitjançant una pendent mínima.

Idea

Mèxic

MASIA CAN PLA

Es tracta de la rehabilitació i ampliació d’una masia, recuperant la seva essència i el seu aspecte original.

S’han utilitzat materials com la pedra natural, bigues de fusta, sostre de llates i ràfec de maó massís de 5 filades per tal d’aconseguir una imatge rural integrada a l’entorn proper.

Realitzat

Desembre, 2010

Sant Hilari Sacalm, Girona